One Day Communication from the Heart - One Day Retreats
mindfulness, communication, yoga, non-voilent, liefde, meditatie, hart, connectie, one, day, retreat
16062
page-template-default,page,page-id-16062,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

One Day Communication from the Heart
Mirjam Schulpen en Kerstin Smialy 

Zondag 13 mei

 

Een dag vol zelfcompassie voor lichaam & geest

Communiceren gaat over verbinden, zowel met de ander als met jezelf. Wil je anders leren omgaan met spanning en emoties? Wil je meer rust en verbinding brengen in je relaties, inclusief de relatie met jezelf? Wil je oefenen met eerlijk spreken en diepgaand luisteren?

 

Op deze dag ga je vanuit zelfcompassie leren en oefenen om te communiceren vanuit je hart. We gaan mindful contact maken met onze gevoelens en behoeften. De oefeningen worden ondersteund door verschillende yoga practices waardoor het geleerde ook voelbaar wordt in het lichaam.

portret_Mirjam_-9148

Mirjam Schulpen

Kerstin-Smialy-panorama-yoga-docent-Amstelveen

Kerstin Smialy

Wat kun je verwachten tijdens deze dag:

 

We beginnen de dag om 10:00 en eindigen rond 17:30. En wat komt er dan allemaal voorbij in de tussentijd:

  • Openingscircle
  • Uitleg over de dag
  • Mindful yoga om te landen
  • Introductie ‘verbindend communiceren vanuit je hart’
  • Lunch
  • Stiltewandeling in de natuur (bij mooi weer)
  • Contact maken met je gevoelens & behoeften
  • Yoga voor zelfcompassie
  • Afsluiting met een terugblik op de dag

 

One Day Communication from the Heart

13 mei 10:00 – 17:30

Zwier, Vrijhaven van de stad | Vinkeveen

Prijs: €109,- incl. BTW

 

Over Mirjam:

Het is mijn passie om je te helpen bij het creëren van verbinding, compassie en rust in jezelf en in je relaties. Als trainer en coach help ik je graag om je leven te navigeren op momenten van verdriet en vreugde, van chaos en kalmte, van rouwen en vieren. Mijn droom is dat tranen en verdriet net zo welkom zijn in de wereld als vreugde en lachen.
De methode ‘Communiceren vanuit mijn hart’ laat me zien hoe ik vriendschap kan sluiten met mijn pijn, gevoelens en gedachten. Het leert mij ook om vanuit zelfcompassie meer contact met mijn behoeften te houden. Zo raak ik mezelf minder snel kwijt en heb ik tevens liefdevollere relaties gekregen met mijn kinderen, partner en anderen.

 

Over Kerstin:

Yoga brengt me in contact met mijn lichaam en geest. Het fascineert me telkens weer wat ik hierbij allemaal tegenkom. Fysieke en emotionele sensaties zorgen voor allerlei gedachten die me aanzetten tot zelfonderzoek. Yoga is dan een meditatie in beweging. Een andere passie van mij is thai yoga massage, een energetische drukmassage over het hele lichaam gecombineerd met yoga stretches. Het lijkt meer op een vloeiende en dynamische dans dan een klassieke ontspanningsmassage. Daarnaast ben ik bezig met een opleiding tot professional coach in Den Haag om hiermee mijn passie voor het mens-zijn nog beter vorm te kunnen geven in de toekomst.

 

Direct een plek boeken?