About Lisanne - One Day Retreats
Hoi! Ik ben Lisanne. Leuk om je te (e-)ontmoeten. Hopelijk binnenkort in real life :-) En dat is eigenlijk ook meteen het antwoord op de vraag waarom ik One Day Retreats ben begonnen. Om mensen te connecten! Offline in plaats van online. Ik word gelukkig van pure en echte verbindingen tussen mensen.
aboutme, about, one day retreats, wie ben ik, wie, ben, ik, yogalessen, yoga, retreat, dagretreat, ontspannen, lisanne, rentier, ondernemer
16598
page-template-default,page,page-id-16598,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Wie ben ik en wat heeft mij gedreven om One Day Retreats te beginnen?

Al een tijdje krijg ik de vraag waarom er niets over mijzelf te lezen is op de website. Tsja, het gaat toch om de One Day Retreats? Toch niet om mij? Inmiddels besef ik me dat het eigenlijk heel leuk is om te lezen over de persoon achter het bedrijf. Dus wie ben ik en wat heeft mij gedreven om One Day Retreats te beginnen?

 

Hoi! Ik ben Lisanne. Leuk om je te (e-)ontmoeten. Hopelijk binnenkort in real life 🙂 En dat is eigenlijk ook meteen het antwoord op de vraag waarom ik One Day Retreats ben begonnen. Om mensen te verbinden! Offline in plaats van online. Ik word gelukkig van pure en echte verbindingen tussen mensen.

 

In de winter van 2017 combineerde ik een yoga teacher training met een reis door India. Tijdens de reis werd me heel erg duidelijk hoe individualistisch we eigenlijk leven in Nederland. In India leven mensen veel meer in een community. Nu zeg ik niet dat we dat hier ook meteen moeten gaan doen, maar iets meer verbinden mag wel. Ik merkte hoe gelukkig ik werd van alle connecties, de kleine praatjes op straat, de lieve glimlachen en de ceremonies die ik heb bijgewoond. Het bracht me meer in contact met mijzelf en gaf me veel innerlijke kracht en liefde. Maar hoe breng je dat naar Nederland?

 

Op dat moment werkte ik nog freelance voor Happy Soul Travel. Een organisatie die prachtige retreats aanbiedt, over heel de wereld. Een mooi cadeau voor jezelf maar helaas zijn meerdaagse retreats niet voor iedereen een optie. Ik stelde mij de vraag “Waarom bestaat er eigenlijk nog geen retreat voor 1 dag?” Op dat moment kwam alles samen. Mijn liefde voor yoga en mijn passie om een ruimte te creëren waar mensen kunnen verbinden. Met zichzelf en anderen.

 

En zo is het begonnen. Van 3 trial retreats naar inmiddels meer dan 25 succesvolle One Day Retreats! Iedere keer met een ander thema en een andere docent maar allemaal met de focus op verbinding. Ik ben ontzettend trots om hier onderdeel van te zijn!

 

Naast One Day Retreats geef ik yogalessen in Amsterdam Noord. Mocht je het leuk vinden om een keer mee te doen dan vind je hieronder mijn schema:

 

Dinsdag
09:30 – 10:30:  Yin yoga || Yogapoint, Amsterdam
19:00 – 20:00: Yin yoga || Yogaschool Noord, Amsterdam
20:15 – 21:30: Aroma gentle flow || Yogaschool Noord, Amsterdam

Woensdag
18:30 – 19:30: Yin yoga || Yogapoint, Amsterdam

Zondag
11:00 – 12:15: Aroma gentle flow || Yogaschool Noord, Amsterdam

 

Ik kan niet wachten om met jou te verbinden!

 

Namasté,

En dit is Julie:

Julie de Ruijter

Hey! Leuk je hier te treffen. Ik ben Julie. Ik ben opgeleid als psycholoog, trainer en coach. En ik heb mij later ook verdiept in yoga, reiki en ik ben yoga therapeut in opleiding, omdat ik een holistische benadering belangrijk vind. Al deze kennis pas ik toe in mijn praktijk www.shehero.nl en yogalessen.

 

Mijn missie is om vrouwen (mannen zijn ook welkom!) weer in hun kracht te zetten en zo leider te laten worden van hun eigen leven. Door uit te nodigen om de reis naar binnen te maken, uit het hoofd naar het hart, waar er patronen doorbroken en beperkende overtuigingen losgelaten kunnen worden.
Om ten einde het hoofd, lichaam, hart en ziel weer met elkaar te verbinden waardoor je vanuit je essentie, je ware zelf, een leven kan gaan leiden in overvloed en (emotionele)vrijheid zowel op je werk als privé.

 

Waarom One Day Customized retreats?

Lisanne en ik hebben Customized Business One Day Retreats opgezet omdat we geloven dat in een snelle drukke en individualistische maatschappij het belangrijk is om zowel in het dagelijks leven als in een werkomgeving te ontspannen en vanuit daar te verbinden met jezelf en elkaar. Dit maakt dat je effectiever, creatiever als individu en als team wordt. Waardoor ideeën makkelijker ontstaan, meer plezier in het werk is, een duurzaam gezond(er) team. Een team met een constructieve dynamiek waar de energie stroomt en er resultaten bijna effortless behaald worden. En last but not least minder ziekteverzuim!

 

Mocht je het leuk vinden om een keer een les bij Julie te volgen, hieronder vind je haar schema:

 

Dinsdag

11.00-12.00 Yin Yoga || bbb health boutique, Haarlem (members only)

Donderdag

9.00 – 10.15: Yin yoga || Glow Yoga, Haarlem
10.45 – 12.00 Yin Yoga || Yoga Tempel, Haarlem

 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!