About Lisanne - One Day Retreats
Hoi! Ik ben Lisanne. Leuk om je te (e-)ontmoeten. Hopelijk binnenkort in real life :-) En dat is eigenlijk ook meteen het antwoord op de vraag waarom ik One Day Retreats ben begonnen. Om mensen te connecten! Offline in plaats van online. Ik word gelukkig van pure en echte verbindingen tussen mensen.
aboutme, about, one day retreats, wie ben ik, wie, ben, ik, yogalessen, yoga, retreat, dagretreat, ontspannen, lisanne, rentier, ondernemer
16598
page-template-default,page,page-id-16598,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Wie ben ik en wat heeft mij gedreven om One Day Retreats te beginnen?

Al een tijdje krijg ik de vraag waarom er niets over mijzelf te lezen is op de website. Tsja, het gaat toch om de One Day Retreats? Toch niet om mij? Inmiddels besef ik me dat het eigenlijk heel leuk is om te lezen over de persoon achter het bedrijf. Dus wie ben ik en wat heeft mij gedreven om One Day Retreats te beginnen?

 

Hoi! Ik ben Lisanne. Leuk om je te (e-)ontmoeten. Hopelijk binnenkort in real life 🙂 En dat is eigenlijk ook meteen het antwoord op de vraag waarom ik One Day Retreats ben begonnen. Om mensen te verbinden! Offline in plaats van online. Ik word gelukkig van pure en echte verbindingen tussen mensen.

 

In de winter van 2017 combineerde ik een yoga teacher training met een reis door India. Tijdens de reis werd me heel erg duidelijk hoe individualistisch we eigenlijk leven in Nederland. In India leven mensen veel meer in een community. Nu zeg ik niet dat we dat hier ook meteen moeten gaan doen, maar iets meer verbinden mag wel. Ik merkte hoe gelukkig ik werd van alle connecties, de kleine praatjes op straat, de lieve glimlachen en de ceremonies die ik heb bijgewoond. Het bracht me meer in contact met mijzelf en gaf me veel innerlijke kracht en liefde. Maar hoe breng je dat naar Nederland?

 

Op dat moment werkte ik nog freelance voor Happy Soul Travel. Een organisatie die prachtige retreats aanbiedt, over heel de wereld. Een mooi cadeau voor jezelf maar helaas zijn meerdaagse retreats niet voor iedereen een optie. Ik stelde mij de vraag “Waarom bestaat er eigenlijk nog geen retreat voor 1 dag?” Op dat moment kwam alles samen. Mijn liefde voor yoga en mijn passie om een ruimte te creëren waar mensen kunnen verbinden. Met zichzelf en anderen.

 

En zo is het begonnen. Van 3 trial retreats naar inmiddels meer dan 34 succesvolle One Day Retreats! Iedere keer met een ander thema en een andere docent maar allemaal met de focus op verbinding. Ik ben ontzettend trots om hier onderdeel van te zijn!

 

Ik kan niet wachten om met jou te verbinden!

 

Namasté,