Being with Horses - One Day Retreats
18990
page-template-default,page,page-id-18990,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Being with Horses
met Tessa & Lisanne

Zaterdag 27 augustus 2022

 

As you start to walk the way, the journey appears.

Paarden zijn meesters in het voelen van energie. In een ontmoeting met deze hypersensitieve kuddedieren voelen zij precies aan welk inzicht jij op dat moment nodig hebt. Hun helende energie brengt ons terug naar onze essentie en naar wat er gezien mag worden. Ze zijn als het ware een liefdevolle spiegel die jou terugbrengt naar jouw innerlijke wijsheid.

 

Vanuit pure liefde en zonder oordeel verwelkomen de paarden jouw hele zijn, zowel de donkere als de lichte kanten. Paardencoaches Tessa & Lisanne zijn er tijdens deze middag om de taal en energie van de paarden te duiden en te reflecteren. Ze ondersteunen jou in het helende veld met de paarden.

 

Tijdens deze middag ontmoeten we elkaar in een authentieke yurt. Een fijne setting om te verbinden, te mediteren en te delen. Ook zal er tijd zijn om ervaringen te laten landen en eventueel op te schrijven. Vanuit de yurt maken we gezamenlijk onze weg richting de paarden om kennis te maken met de kudde en het wetende veld. Ontmoet jezelf door de ogen van het paard en ervaar hoe het is om (weer) onderdeel te zijn van een kudde.

 

Je bent heel erg welkom met alles wat bij je hoort.

2021__BYHANNAHSOPHIA-09084 copy
2021__BYHANNAHSOPHIA-09100 copy
2021__BYHANNAHSOPHIA-09025 copy

Foto credits: Hannah Sophia Bakels

Wat kun je verwachten tijdens deze middag?

 • Opening circle
 • Het ontmoeten van jezelf in de paardenenergie
 • Liefdevolle spiegeling door de paarden
 • Begeleide visualiserende meditatie
 • Van denken naar voelen
 • Sharing
 • Het aardende effect van het zijn met de paarden
 • Inzicht in onbewuste patronen
 • Terug naar je innerlijke wijsheid
 • Thee en gezonde snacks

 

Being with Horses

Zaterdag 27 augustus 2022 || 13:30 – 17:30

Een locatie op ongeveer een half uur rijden van Amsterdam.

Price: €89,- incl. BTW
Couples discount: €84,- p.p. incl. BTW

 • Voor deze middag heb je geen ervaring nodig met paarden
 • De sessie met de paarden vindt plaats naast het paard
 • Ook als je angst hebt voor paarden ben je heel erg welkom

Direct een plek boeken?

Being with Horses 27 augustus

89,00

Duoticket: €5 korting per persoon. De korting wordt in de winkelmand weergegeven.

Categorie:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
2 And more. 84,00

Er zijn geen plekken beschikbaar.

Over Tessa

 

Tessa was altijd al een kind van de natuur en thuis bij de paarden. Haar levensdoel is een leven uit het hart voor haarzelf en anderen. Na een carrière in het bedrijfsleven, het verlies van twee dierbaren en de geboorte van haar dochter Rosa, startte ze Paardenzacht. Tessa verzorgt helende ontmoetingen tussen mens en paard met een sjamanistische, systemische inslag. Paarden hebben haar geleerd om te voelen en te zijn.

 

Over Lisanne

 

Lisanne is de oprichtster van One Day Retreats. Ze geeft yogalessen, begeleid retreats in Nederland en buitenland en een jaar geleden rondde ze haar opleiding af tot systemisch paardencoach; een opleiding waar haar twee grote passies samenkomen. Enerzijds haar missie om mensen te (her)verbinden met zichzelf en vanuit die pure verbinding te leven. Anderzijds haar grote liefde voor de paarden en hun helende, aardende energie. Sinds klein meisje voelt ze zich verbonden met deze prachtige dieren. Als paardencoach ‘werkt’ ze samen met de paarden en vertaald ze hun gedrag naar de coachee. Het blijft haar verwonderen wat de paarden laten zien en wat voor helend effect dat heeft op de mens. Het voelt als een enorme eer om deze sessies te mogen faciliteren.