Algemene voorwaarden - One Day Retreats
15688
page-template-default,page,page-id-15688,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Algemene voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden One Day Retreats:

 

 1. Eventuele deelname aan een gepland retreat mag alleen schriftelijk worden geannuleerd. Annuleringen kunnen gedaan worden door een e-mail te sturen naar: info@onedayretreats.nl.
 2. Tot een (1) maand voor de geplande retreat-datum kan de Deelnemer zijn / haar registratie gratis annuleren minus €10,- administratiekosten.
 3. Tot veertien (14) dagen voor de geplande retreat-datum kan de deelnemer zijn of haar registratie annuleren, in welk geval de helft van de registratievergoeding wordt terugbetaald.
 4. Als de deelnemer zijn of haar registratie niet langer dan veertien (14) dagen voor de geplande One Day Retreat annuleert, wordt de registratievergoeding niet terugbetaald.

 

One Day Retreats behoudt zich het recht om boekingen die ongeschikt of ongepast zijn te annuleren.

 

Ieder One Day Retreat heeft een minimum van 8 en een maximum van 25 personen die mee kunnen doen. One Day Retreats behoudt zich het recht om een retreat te annuleren in het geval dat minder dan 6 personen hebben geboekt.

 

Als een retreat wordt geannuleerd dan ontvangt de deelnemer zijn of haar geld terug of wordt hem of haar een alternatief retreat aangeboden.

 

Helaas kan One Day Retreats niet verantwoordelijk worden gesteld voor onvoorziene omstandigheden (zoals weer- of transportproblemen, blessures of ziekte) die ervoor zorgen dat de deelnemer niet in staat is om het One Day Retreat bij te wonen.

 

Annuleringsvoorwaarden Relax & Reconnect Retreat:

 

 1. Eventuele deelname aan een gepland retreat mag alleen schriftelijk worden geannuleerd. Annuleringen kunnen gedaan worden door een e-mail te sturen naar: info@onedayretreats.nl.
 2. Wanneer de reiziger besluit zijn reis te annuleren gelden de volgende voorwaarden:
  · Tot 8 weken voor vertrek 10% van de reissom
  · Van 8 weken tot 6 weken voor vertrek 30% van de reissom;
  · Van 6 weken tot 4 weken voor vertrek 50% van de reissom;
  · Van 4 weken tot de dag van vertrek 100% van de reissom.
 3. One Day Retreats kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor onvoorziene omstandigheden (zoals weer- of transportproblemen, blessures of ziekte) die ervoor zorgen dat de deelnemer niet in staat is om het Six Day Relax & Reconnect Yoga Retreat bij te wonen.

 

COVID-19 Annuleringsvoorwaarden One Day Retreats

Mocht One Day Retreats besluiten om een One Day Retreat te annuleren vanwege Covid-19 dan wordt de deelnemer een alternatieve retreat datum aangeboden of de deelnemer houdt zijn of haar bedrag tegoed voor een ander One Day Retreat naar keuze.

 

COVID-19 Annuleringsvoorwaarden Relax & Reconnect Retreat

One Day Retreats behoudt zich het recht om het Relax & Reconnect retreat te annuleren wanneer er een negatief reisadvies (code rood) geldt vanwege COVID-19.

 

Mocht One Day Retreats besluiten om het Relax & Reconnect retreat te annuleren dan wordt de deelnemer een alternatieve retreat datum aangeboden of de deelnemer ontvangt het reeds betaalde bedrag terug. One Day Retreats kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gemaakte reis- en/of verblijfkosten.

 

In het geval van code Oranje behoudt One Day Retreats zich het recht om het Relax & Reconnect Retreat niet te annuleren. Als de deelnemer in dit geval toch wil annuleren dan wordt het reeds betaalde bedrag niet terugbetaald. In overleg kan de deelnemer er wel voor kiezen om zijn/haar retreat om te boeken naar één van de volgende Relax & Reconnect Yoga Retreats in 2021.