One Day Retreats - One Day Retreats
17083
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17083,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

One Day Retreats

One Day Retreats zijn mini-retraites van één dag die in het teken staan van verbinding. (Her)verbinden met je hart, je ware zijn en vanuit die plek met alles en iedereen om je heen.

 

Ieder retreat heeft een ander thema zodat jij een dag kunt kiezen die, op dit moment, het beste aansluit bij wat jij nodig hebt. Laat je begeleiden door de beste docenten tijdens een dag vol ontspanning, inspiratie en nieuwe inzichten.

julia blohberger

One Day
Yoga & Ayurveda

met Julia Blohberger

Zondag 27 november 2022

Join Julia for this One Day in-depth exploration of Yoga & Ayurveda. We will dive into the world of Ayurveda and learn how this Holistic care system can support your health. Understand your own constitution and learn to integrate it into your daily life supported by diet, lifestyle, exercise, relaxation, breathing exercises and herbs.

 

Pleuni van Hulten

One Day Psychedelic
Journey

met Pleuni van Hulten

Zondag 18 december 2022

Tijdens deze dag werken we met de kracht van plantmedicijnen zoals cacao en magic truffels, om met meer helderheid en focus in het leven te kunnen staan. Met behulp van een zachte yoga, soundhealing, mantra’s en een cacao & microdosing ceremonie brengen we je dichter bij jouw authentieke zelf en jouw verlangens.

 

Fleur van Zonneveld

One Day Slowing
down your Life

met Fleur van Zonneveld

Zondag 22 januari 2023

Tijdens deze dag ga je op ‘date’ met jezelf. Een date waar je helemaal niets hoeft. We reizen van het hoofd naar het lijf, naar het hart, naar jezelf (zijn). Dit doen we aan de hand van flow yoga, verhalen, pranayama, yoga nidra, energiewerk, klanken en schrijfopdrachten. Een dag om jezelf (opnieuw) te ontmoeten.

 

Fauve_5juni_22-48

One Day Healing for
Mothers of Unborn Souls

met Fauve Feuerstake

Zondag 19 februari 2023

Het verliezen van een kindje door een zwangerschapsafbreking of miskraam is een ervaring die op alle lagen van een vrouw doorwerkt. Voor haar omgeving is het vaak een moeilijk onderwerp, waardoor veel vrouwen zich eenzaam en onbegrepen voelen. Samenkomen met een groep gelijkgestemden die er voor elkaar zijn, kan dan zó veel kracht en heling geven.

 

Ervaringen van anderen…

Nieuwsgierig?

Met liefde beantwoorden we al je vragen. Stuur mij een berichtje via het contactformulier hiernaast of bel me even.

Telefoon

+31 (0)6 15 498 606

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:

      Connection is why we’re here. It is what gives purpose and meaning to our lives