Finding Inner Peace - One Day Retreats
18288
page-template-default,page,page-id-18288,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Finding Inner Peace
met Rolandjan van Mulligen

Zondag 17 mei 2020

 

‘Kom thuis bij jezelf’

Kom thuis bij jezelf tijdens dit verdiepende mini-retreat met behulp van de verbonden ademhaling, meditatie en yin yoga begeleid door yoga- en meditatiedocent Rolandjan van Mulligen. Hij nodigt je uit de aandacht te verschuiven van de actieve denkgeest naar de stille ruimte van bewustzijn. Dat wat je ten diepste bent.

 

Wat je kunt verwachten:

 

  • Opening circle
  • Meditaties
  • Verbonden ademhaling
  • Yin yoga
  • Ruimte voor vragen en delen van ervaringen
  • Closing circle
Bergen
DSC_0004
Rolandjan v. Mulligen

Finding Inner Peace

17 mei 2020 || 10:00 – 12:00 en 16:30 – 18:00

From the comfort of your Home

Price: €44,- incl. BTW

After booking you will receive an e-mail from us with tips how to prepare for this mini-retreat and an email with the ZOOM link.

Direct een plek boeken?

Finding Inner Peace

Oorspronkelijke prijs was: €44,00.Huidige prijs is: €33,00.

Categorie:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
And more. 33,00

Er zijn geen plekken beschikbaar.

Over Rolandjan

 

Al meer dan 15 jaar verdiept Rolandjan zich in veel verschillende vormen van Yoga en meditatie, zoals Anusara, Kundalini, Yin Yoga en Iyengar yoga. Naast yoga gebruikt hij ook ademwerk en inquiry methoden zoals focussing en meditatief zelf onderzoek en incorporeert hij dat in zijn lessen.

 

In zijn leven ontmoette hij vele belangrijke leraren die hem telkens weer een stukje van de sluiter oplichtte, waaronder Mooji en Adyashanti. Zelfonderzoek en de zoektocht naar waarheid staan centraal in zijn leven.

 

Voor Rolandjan is Yoga een manier om, via het lichaam, diep in onszelf te duiken en te verkennen wie of wat we echt Zijn. Met veel inspiratie en aandacht deelt hij dit in zijn lessen, waarbij ‘zijn’ ipv ‘doen’, diepe ontspanning en openheid voor wat er is, voorop staan.