One Day Being Mindful - One Day Retreats
15974
page-template-default,page,page-id-15974,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

One Day Being Mindful
met Suzan van de Roemer

Zaterdag 20 januari
(succesvol afgesloten)

 

Ga jij soms ook te snel door het leven?

Herkenbaar? Je zit in een vergadering en plots kom je erachter dat je niets hebt gehoord. Of dat je de reis naar je kantoor niet meer herinnert? Of niets hebt geproefd van de koffie die voor je stond, maar wel plots leeg is. Het is goed mogelijk dat je zo diep in gedachte was verzonken dat je het allemaal niet hebt opgemerkt. En bovendien doen we veel van de dagelijkse dingen vanuit ‘automatisme’ waardoor eveneens ervaringen onopgemerkt voorbijgaan.

 

Feit: Meer dan 40% van onze tijd zijn we niet hier in het huidige moment maar afgedwaald met onze gedachtes. Zonde! Mindfulness leert je aanwezig te zijn in het huidige moment. ‘Met aandacht doen wat je doet en waar je mee bezig bent’ is een eenvoudige uitleg. Zo leer je door middel van Mindfulness bewuster in het leven te staan en kun je inzien dat het gepieker, de door-malende gedachten en zelfs het oordelen niets meer met de werkelijkheid te maken hebben. Het zijn slechts gedachten die we als waarheid zijn gaan zien. En wanneer dat gebeurt, veroorzaakt dat vaak onnodig veel stress en gepieker, terwijl het je niks verder brengt.

 

Tijdens dit One Day Retreat richten we ons vooral op ervaringen. We geven inzicht in hoe gedachten werken; je hèbt gedachten, je bent ze niet. Gedachten die gaan over gister, morgen, straks. Je bent overal met je gedachten behalve hier, ‘in the present moment’.  Zo krijg je inzicht hoe gauw we afgeleid worden in het dagelijkse snelle leven. Door middel van (praktische) oefeningen ervaar je direct de kern en kracht van Mindfulness.

 

Deze dag wordt op een dusdanige manier begeleidt dat het helder en begrijpelijk is. Je krijgt praktische tools aangereikt die meteen inzetbaar zijn in het dagelijkse leven.

Wat kun je verwachten tijdens deze dag:

 

We beginnen de dag om 10:00 en eindigen rond 17:30. En wat komt er dan allemaal voorbij in de tussentijd:

 • Welkom
 • Uitleg over Mindfulness & Meditatie
 • (H)eerlijke lunch & gezonde snacks gedurende de dag
 • Met mooi weer: wandeling door de natuurlijke omgeving
 • Meditaties vanuit de Mindfulness
 • Mindfulness oefeningen
 • Handvatten om Mindfulness toe te passen in de praktijk
 • Afsluiting met een terugblik op de dag + je ontvangt een PDF met informatie om mee naar huis te nemen

 

One Day Being Mindful met Suzan van de Roemer

20 januari 10:00 – 18:00

Zwier, de vrijhaven van de stad | Vinkeveen

Prijs: €109,- incl. BTW

 

Over Suzan

Suzan van de Roemer is meditatiebegeleider en Mindfulness-trainer. Ze geeft meditatie sessies, workshops en trainingen bij bedrijven en particulieren in zowel binnen- als buitenland. Tevens geeft ze vrolijke en sprankelende mini-retreats in Friesland. Van de Roemer mediteert zelf al tientallen jaren en heeft veel opleidingen gevolgd bij vooraanstaande leraren.

 

Na een langdurig en succesvolle carrière als fotografe besloot Suzan een ander pad in te slaan en heeft Mindful-Matters opgericht. Waarom? Omdat een bewust en wakker bestaan zoveel prettiger is. En dat is precies hetgeen ze graag wil doorgeven aan ieder die dat nodig heeft.

 

Kernwoorden? Warm, nuchter, vrolijk, humor, sprankelend en down-to-earth!

 

 • Opleiding tot mindfulness-trainer bij Centrum voor Mindfulness Amsterdam,
 • Opleiding tot mindfulKids-trainer bij Centrum voor Mindfulness Amsterdam
 • Opleiding tot meditatie-begeleider en therapeut bij Centrum Nederlof Amsterdam
 • Voor-opleiding mindfulness-trainer bij RINO Amsterdam

Direct een plek boeken?