One Day Birth of a Mother - One Day Retreats
19108
page-template-default,page,page-id-19108,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

One Day Birth of a Mother
met Emma & Lisanne

Zaterdag 28 mei 2022

 

Verbinding & vertrouwen voor alle mama’s-to-be op de reis naar het Moederschap

Een zwangerschap is een van de meest transformerende periodes uit het leven van een vrouw. Je lichaam verandert, maar ook op emotioneel en mentaal niveau is het een hele reis: je transformeert immers van vrouw naar moeder.

 

Tijdens deze dag ligt de focus op ontspanning door yoga & meditatie en de verbinding tussen jou en andere mama’s (to-be). Daarnaast ontvang je tips & tools om je in deze bijzondere reis te ondersteunen, zodat je vol vertrouwen en ontspannen de bevalling én de postpartum tijd in gaat.

 

Tijdens de yogales houden we het lichaam soepel en bereiden we lichaam & geest voor op de bevalling. We begeleiden je door een op maat gemaakte serie(s) van houdingen, bekkenbodemoefeningen en adem- en ontspanningsoefeningen. We nemen de tijd om te verbinden: met je lichaam, het kindje in je buik én met elkaar.

 

Deze dag is speciaal ontwikkelt voor vrouwen die op zoek zijn naar verdieping in hun zwangerschap, zowel op rationeel, emotioneel en spiritueel niveau. Het maakt niet uit of je in verwachting bent van je eerste, tweede of tiende kindje. De houdingen die we in de yogalessen beoefenen zijn veilig en geschikt voor ieder trimester. Je bent welkom in iedere fase van je zwangerschap.

 

Ben je meer op zoek naar een zwangerschapscursus? We bieden ook een vijfweekse Holistische Zwangerschapscursus aan. Op 20 maart gaan we weer van start! Meer info? https://birthofamother.nl/holistische-zwangerschapscursus/

Kim11
Emma & Lisanne
Iris18

Wat kun je allemaal verwachten tijdens de dag?

  • Opening circle
  • Prenatal yogales om je te ondersteunen tijdens de zwangerschap én de geboorte
  • Adem- en ontspanningsoefeningen
  • Yoga Nidra speciaal voor mama’s (to be)
  • Lunch & gezonde snacks gedurende de dag
  • Ruimte om te verbinden: met je lichaam, je kindje en met elkaar
  • Sharing met andere mama’s (to be)
  • Tips & tools voor tijdens de zwangerschap, de geboorte én de postpartumperiode
  • Closing circle

 

One Day Birth of a Mother

28 mei 2022 | 10:00 – 17:30

Zwier || Vrijhaven van de Stad, Vinkeveense Plassen

Prijs: €149,- incl. BTW
Duo ticket: €139,- p.p. incl. BTW
Please check with your health insurance about their policy with respect to birth preparation courses. Since a big part of the One Day Retreat program is a birth preparation workshop, it is very likely that your insurance provider will cover at least part of the cost.

 

Ben je meer op zoek naar een zwangerschapscursus? We bieden ook een vijfweekse Holistische Zwangerschapscursus aan. Op 20 maart gaan we weer van start! Meer info? https://birthofamother.nl/holistische-zwangerschapscursus/

Direct een plek boeken?

 

One Day Birth of a Mother

149,00

Duoticket: €10 korting per persoon. De korting wordt in de winkelmand weergegeven.

Categorie:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
2 And more. 139,00

Er zijn geen plekken beschikbaar.

Over Emma & Lisanne

 

Emma is yin & prenatal yogadocente, fotograaf, moeder van twee zoons én zwanger van haar derde kindje. De reis van het moederschap is haar grootste drijfveer, inspiratiebron en leerschool in één. Emma’s werk staat altijd in het teken van verbinding en authenticiteit, zowel op de mat als voor haar lens. Naast Birth of a Mother organiseert Emma samen met Lisanne ook meerdere yogaretreats per jaar in Italië.

 

Lisanne is mama van baby Manu. Ze geeft flow, yin & prenatal yoga en is eigenaresse van One Day Retreats. Ze wordt gelukkig van verbinding. Met zichzelf en vanuit die pure plek met alles en iedereen om haar heen. Haar drijfveer is om vrouwen te verbinden met hun eigen unieke kracht om vanuit daar (levens)keuzes te maken die bij haar passen. Tijdens de cursussen begeleid ze samen met Emma de prenatal yogalessen, meditaties & sharing circles.