One Day Journey to Self 3 - One Day Retreats
Kom thuis bij jezelf tijdens deze verdiepende stiltedag met behulp van verschillende meditaties begeleid door yoga- en meditatiedocent Rolandjan van Mulligen. ''Meditatie is niet iets wat je doet, het is je natuurlijke staat van Zijn.'
Dagretreat, retreat, one day retreats, retraite, Yoga, retreat, yoga, retreats, meditatie, workshop, sharing, circle, lisanne, Rolandjan, Dieke, Michiel, one, day, mindfulness
18763
page-template-default,page,page-id-18763,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

One Day Silent Retreat || Being Home

Zondag 26 september 2021

 

Ontdek je ware Zelf en verbind vanuit daar met de ander.

 

Valt het je ook op dat de vreugde of rust die je kunt ervaren in het dagelijks leven vaak zo kortstondig en gerelateerd is aan situaties, ervaringen of in relatie tot een andere persoon? Verlang je ook naar vrede en vervulling in jezelf die niet verbonden is aan omstandigheden? Dat waar we naar verlangen is eigenlijk ons ware Zelf, dat wat we altijd zijn voorafgaand aan al onze beperkende ideeën, verhalen en onzekerheden, maar waar we feitelijk telkens over heen kijken.

 

Kom thuis bij jezelf tijdens deze verdiepende stiltedag met behulp van verschillende meditaties begeleid door yoga- en meditatiedocent Rolandjan van Mulligen. ”Meditatie is niet iets wat je doet, het is je natuurlijke staat van Zijn.’

 

Waarachtige meditatie gaat over zelfrealisatie, ontdekken wie of wat je werkelijk bent. Rolandjan nodigt je uit de aandacht te verschuiven van de actieve denkgeest naar de stille ruimte van bewustzijn. Naar dat wat je ten diepste bent.

 

De zittende meditaties worden afgewisseld met rust momenten, yin yoga en activerende oefeningen zoals verbonden ademen. Tussen de sessies door en tijdens het eten zullen we voornamelijk in stilte samen zijn. Er is voldoende ruimte voor vragen en het delen van ervaringen na de meditaties.

Bergen
DSC_0004
IMG_9247

Over Rolandjan:

Al meer dan 15 jaar verdiept Rolandjan zich in veel verschillende vormen van Yoga en meditatie, zoals Anusara, Kundalini, Yin Yoga en Iyengar yoga. Naast yoga gebruikt hij ook ademwerk en inquiry methoden zoals focussing en meditatief zelf onderzoek en incorporeert hij dat in zijn lessen.

 

In zijn leven ontmoette hij vele belangrijke leraren die hem telkens weer een stukje van de sluiter oplichtte, waaronder Mooji en Adyashanti. Zelfonderzoek en de zoektocht naar waarheid staan centraal in zijn leven.

 

Voor Rolandjan is Yoga een manier om, via het lichaam, diep in onszelf te duiken en te verkennen wie of wat we echt Zijn. Met veel inspiratie en aandacht deelt hij dit in zijn lessen, waarbij ‘zijn’ ipv ‘doen’, diepe ontspanning en openheid voor wat er is, voorop staan.

 

Wat kun je verwachten tijdens deze dag:

 

We beginnen de dag om 10:00 en eindigen rond 17:30. En wat komt er dan allemaal voorbij in de tussentijd:

  • Openingscircle
  • Kom thuis bij jezelf; verschillende begeleide meditaties
  • Yin yoga
  • (H)eerlijke lunch & gezonde snacks gedurende de dag
  • Met mooi weer: meditatieve wandeling door de mooie, groene omgeving
  • Activerende oefening; ‘Verbonden ademen’
  • Momenten voor vragen en het delen van ervaringen na de meditaties.
  • Closing circle

 

Being Home || One Day Silent Retreat met Rolandjan van Mulligen

26 september 10:00 – 17:30

Locatie: Zwier, Vinkeveense plassen

Prijs: €129,- incl. BTW
Couples discount: €119,- incl. BTW

LET OP: Om deel te nemen aan deze verdiepingsdag is het belangrijk dat je enige ervaring hebt met meditatie en yin yoga of tenminste 1 yoga- of meditatie les bij Rolandjan hebt gevolgd.

Direct een plek boeken?

 

One Day Being Home 26 september

129,00

Duoticket: €10 korting per persoon. De korting wordt in de winkelmand weergegeven.

Categorie:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
2 And more. 119,00

Er zijn geen plekken beschikbaar.