One Day Moving into Stillness - One Day Retreats
16925
page-template-default,page,page-id-16925,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

One Day Moving into Stillness
met Aletta Helena

Zaterdag 25 mei 2019

 

Laat je meenemen naar de stilte in jezelf

Deze dag staat in het teken van yin yoga en geeft je de ruimte om jezelf werkelijk te ontmoeten. Om de stilte in jezelf te ervaren, te ontspannen en te verbinden met je hart. One Day liefdevolle aandacht voor jezelf! Een dag waarin niks moet, niet hoeft, enkel en alleen ‘zijn’.

 

Van nature hebben we als mens een bron van stilte in ons. Een staat van zijn waarin alles goed is, waarin we ons vreugdevol en geliefd voelen. Dan zijn we in onze kracht.
Door drukte, prikkels en alles wat het dagelijks leven van je vraagt verlies je soms de verbinding met deze diepe staat van ontspanning en rust. Deze dag geeft je de ruimte om deze stilte weer te ervaren en daarmee een krachtige verbinding met jezelf.

 

Yin Yoga is een rustige meditatieve vorm van yoga. Het ont-stresst en creëert ruimte in je hoofd en lichaam. Bij Yin Yoga blijf je langere tijd in een houding; 2 tot 5 minuten. De yin-houdingen zorgen voor een strekking die door werkt in de diepe lagen van je lichaam. Dit zorgt ervoor dat blokkades verdwijnen, energie (weer) gaat stromen, dat je lekkerder in je vel komt te zitten en dat je ontspant op een diep niveau.

 

Lees meer over Aletta onderaan de pagina.

Heart over Head Retreat27
One Day Moving into Stillness

We beginnen de dag om 10:30 en eindigen rond 17:30. Dit is wat je allemaal kunt verwachten:

  • Opening circle
  • Korte uitleg yin yoga en de meridianen
  • Twee yin yoga workshops
  • Ademhalingstechnieken voor diepe rust en stilte in jezelf
  • Hartmeditatie
  • (H)eerlijke lunch en snacks
  • Gezamelijke Wandeling
  • Closing circle

 

One Day Moving into Stillness

25 mei 2019 10:30 – 17:30

Zwier || de Vrijhaven van de stad, Vinkeveense Plassen

Prijs: €114,- incl. BTW
Couplesdiscount: €109,- incl BTW

Let op: dit is geen stilte dag, er wordt wel gesproken en gedeeld tijdens de dag.

Direct een plek boeken?

Over Aletta

Voor Aletta Helena is yoga een manier van leven. Ze kan zich geen leven zonder yoga voorstellen. Yoga is het leven! Yoga geeft haar een diepe verbinding, met haarzelf en met de mensen en dieren om haar heen. Tevredenheid en dankbaarheid zijn belangrijke elementen voor haar, ook op de momenten dat het leven haar uitdaagt.

 

Sinds 2012 geeft ze wekelijks inspirerende hatha en yin- yogalessen in Arnhem. Daarnaast verzorgt zij yoga workshops en een- of meerdaagse retreats. Het is haar passie om haar kennis en liefde voor yoga te delen. En jou te inspireren om vanuit een diepe en liefdevolle verbinding met jezelf te leven. Leef je leven zoals je bent, in alle facetten! Puur, vanuit je hart en je innerlijke kracht.

 

Door yoga leert ze je te voelen in je lijf, wat je daarin ook tegenkomt. Fysiek en mentale kracht te ontwikkelen. Leren tevreden zijn, aanvaarden van wat is. Te lachen (belangrijk!) en te huilen als dit zo voelt. Te ademen, te bewegen en stil te zijn. Waardoor het rustiger kan worden in je hoofd. Naast yoga vindt ze waardevolle levenskennis in het boeddhisme. Dit maakt haar lessen veelzijdig, verdiepend en inspirerend voor in het dagelijks leven.