One Day Psychedelic Journey - One Day Retreats
one day retreat, yoga, slowing down, relax, ontspanning, retreat, meditatie, yoga nidra, nidra, flow, intentie, namaste, date, fleur, journalen, yogaretreat, dagretreat, dayretreat
19017
page-template-default,page,page-id-19017,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

One Day Psychedelic Journey

Zondag 18 december 2022

 

Bringing you clarity & focus 

Op deze dag zullen we werken met de kracht van plantmedicijnen zoals cacao en magic truffels. Deze medicijnen van moeder aarde helpen ons om met meer helderheid en focus in het leven te kunnen staan. Met behulp van een zachte yoga flow, soundhealing, mantra chanting, en een cacao & microdosing ceremonie brengen we je dichter bij jouw authentieke zelf en jouw verlangens. We creëren ruimte voor inzichten waardoor we onszelf op een steeds dieper niveau leren kennen.

 

Wat is Microdosing?
Een microdosering magic truffels is ongeveer 1/15 van een volledige ‘trip’ dosis en heeft een super subtiel effect. Het is niet te vergelijken met de psychedelische effecten van een normale dosering. Het doel hier is om je meer in contact te brengen met je gevoel en alles wat er in jou leeft nog wat meer naar de oppervlakte te brengen. Ieder mens reageert anders op psychedelica maar de vaker beschreven effecten van een microdosering zijn: “verbinding met je ware zelf”, ”focus en helderheid”, “inspiratie en creativiteit”, “verhoogde zintuigelijke waarneming”, “loslaten van onderdrukte emoties”.

 

Over Ceremonial cacao:
Cacao helpt ons om ons hart te openen. Theobroma Cacao, (Latijn voor ‘Het voedsel van de goden’), wordt al eeuwenlang gebruikt in ceremonies en rituelen. Cacao bevat veel mineralen, antioxidanten en vitaminen. Het is rijk aan magnesium, chroom, ijzer, zink, en sulfer. Én.. het maakt ons gelukkig!

 

In de middag chanten we samen mantra’s. Een mantra is een klank of een tekst die ontzettend krachtig wordt wanneer je hem herhaald. Door de prachtige woorden in meestal oude talen te zingen, kom je in een diepe staat van meditatie. Iedere mantra heeft een unieke sound en ook een uniek effect. De vibraties dringen door tot diep in ons lichaam.

 

We sluiten af deze bijzondere dag af met een prachtige, ontspannen Soundhealing. Een soundhealing voelt als een reis waarin je door verschillende emotionele lagen heen beweegt. Ieder geluid roept weer iets anders op. Deze beleving heeft het vermogen om de mind te kalmeren, je meer energie te geven, emoties los te maken, en je mee te nemen in een hoger bewustzijn. Geluidsgolven hebben ontzettend veel kracht en het effect op mensen is groter dan je misschien zou denken. Ze kunnen stress verminderen en je zenuwstelsel kalmeren waardoor je meer in balans komt.

Pleuni van Hulten
Pleuni@joycehuisfotografie_200106_0453
20210817_VanZwolFotografie_AvaniKlusCamping_004

Wat kun je allemaal verwachten tijdens de dag?

 • Opening circle
 • Easy explorative Yoga Flow
 • Lunch
 • Cacao en microdosing ceremonie
 • Mantra chanting
 • Ontspannen soundhealing
 • Closing circle

 

Wat neem je mee naar huis?

 • Een ontspannen jij
 • Meer focus, helderheid
 • Een open hart
 • Inzichten en richting in je leven
 • Een gevoel van verbondenheid

 

One Day Psychedelic Journey

18 december 2022 10:00 – 17:30

Zwier || Vrijhaven van de Stad, Vinkeveense Plassen

Price: €149,- incl. BTW
Duo ticket: €139,- p.p. incl. BTW

Direct een plek boeken?

 

One Day Psychedelic Journey 18-12

149,00

Duoticket: €10 korting per persoon. De korting wordt in de winkelmand weergegeven.

Categorie:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
2 And more. 139,00

Er zijn geen plekken beschikbaar.

Over Pleuni

Pleuni Apollonia organiseert Cacao ceremonies, Mantra Weekenden, Yoga sessies en Soundhealings, vaak ondersteund door plantmedicijnen, waarin ze mensen door middel van lichaamswerk en helende muziek helpt om weer contact te maken met hun goddelijke kern en ze zo naar een meer hartgedragen bewustzijn te tillen.

 

In haar Yoga lessen ligt de focus op een functionele en natuurlijke manier van bewegen, waarin het gaat om zachtheid en de reis naar de binnenwereld. Ze nodigt studenten om te voelen hoe hun lichaam in elkaar zit en wat er voor hen persoonlijk werkt. Het belangrijkste is het ontdekken van het lichaam, en het diep leren luisteren naar wat het nodig heeft.

 

Haar andere grote passie naast Yoga is muziek. In haar soundhealings werkt ze met verschillende klanken, vibraties en haar stem om zo spanning los te laten en het energetisch lichaam te helen.

 

Community is een belangrijk thema binnen haar werk. Door mensen samen te brengen en een veilige ruimte te creëren ontstaat er de mogelijkheid om te groeien en meer in je eigen licht te gaan staan. Muziek werkt hierin verbindend, inspirerend, bekrachtigend, en heeft het vermogen je mee te nemen naar de stilte van je ziel.