One Day Reconnect through Yoga & Breath - One Day Retreats
one day retreat, yoga, slowing down, relax, ontspanning, retreat, meditatie, yoga nidra, nidra, flow, intentie, namaste, date, fleur, journalen, yogaretreat, dagretreat, dayretreat
19065
page-template-default,page,page-id-19065,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

One Day Reconnect through Yoga & Breath
met Emma & Lisanne

Zaterdag 23 april 2022

 

Ga mee op een diepe, innerlijke reis

Tijdens deze dag nemen Emma en Lisanne je mee op een diepe, innerlijke reis. De yoga, meditatie & ademwerk sessies nodigen je uit om je blik naar binnen te keren en simpelweg te voelen wat zich daar afspeelt. We creëren ruimte voor datgene dat gezien wil worden om vanuit die plek te verbinden met ons hart, ons ware zijn.

 

In de ochtend begeleiden we je door een zachte flow om te zakken in je lichaam en van denken & doen af te reizen naar voelen & zijn. We openen ons lichaam voor de adem door te bewegen met aandacht.

 

Tijdens de ademcirkels gaan we bewust verbonden ademen en ga je op reis naar binnen. Door de krachtige, fysieke reiniging van de adem laat je op zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel niveau los. Door het opruimen van negatieve emoties en/of belemmerende gedachten patronen, maak je verbinding met jouw werkelijke essentie.

 

Tijdens Yoga Nidra verkeert je lichaam in een slaapstand maar je bewustzijn is wakker en helder. De practice zorgt voor een diepe staat van emotionele, fysieke en mentale ontspanning. Door deze staat van ontspanning ontstaan bepaalde hersengolven (theta en delta) die ervoor zorgen dat je herinneringen en ervaringen verwerkt, een perfecte afsluiting van deze dag.

 

Vol nieuwe energie en een gevoel van diepe verbondenheid ga je weer naar huis.

Relax & Reconnect Retreat June '21
Relax&Reconnect1
Heart over Head Retreat48

Wat kun je allemaal verwachten tijdens de dag?

  • Opening circle
  • Gentle flow
  • Meditatie
  • Lunch
  • Twee ademreizen
  • Yoga Nidra
  • Sharing
  • Closing circle

 

One Day Reconnect through Yoga & Breath

23 april 2022 10:00 – 17:30

Avalon || Schoorl

Price: €149,- incl. BTW
Duo ticket: €139,- p.p. incl. BTW

Direct een plek boeken?

 

One Day Reconnect through Yoga and Breath

149,00

Duoticket: €10 korting per persoon. De korting wordt in de winkelmand weergegeven.

Categorie:

Quantity based pricing table

Min Max Unit Price
2 And more. 139,00

Er zijn geen plekken beschikbaar.

Over Emma & Lisanne

 

Emma’s verkenning op het pad van zelfbewustwording begon met een reis rondom de wereld in 2011. Deze reis leidde haar onder andere naar India, de plek die in de loop der jaren als een tweede thuis voor haar werd. Hier volgde ze diverse yogaopleidingen en specialiseerde zich tot yin & prenatal docent.

 

Naast yogadocent werkt Emma ook als fotografe. Zowel in haar lessen als tijdens een shoot creëert ze een vertrouwde, veilige ruimte om dicht bij jezelf te komen en vanuit een diepe verbinding te openen. Haar lessen kenmerken zich door haar zachtheid, waarin je wordt uitgedaagd om je grenzen te onderzoeken, zonder jezelf te pushen. In haar yinlessen komt de Chinese elementenleer vaak aan bod en legt ze uit hoe we deze filosofie kunnen toepassen om ons eigen zijn beter te begrijpen.

 

Lisanne is yogadocente (flow & yin) en is de eigenaresse van ‘One Day Retreats’. Verbinding is een grote drijfveer in Lisanne haar werk: wanneer we verbonden zijn met ons hart en vanuit daar met alles om ons heen dan ontstaat er een enorme bron van innerlijke kracht en liefde. Ook Yoga is voor haar verbinding; met haar lichaam en met zichzelf in het moment. Het heeft haar leven een stuk bewuster gemaakt. Tijdens haar lessen nodigt ze je uit om naar binnen te keren en bewust te voelen wat de verschillende houdingen met je doen.