One Day Journey to Self met Rolandjan v. Mulligen – 17 juni (VOL) - One Day Retreats
2
page-template-default,page,page-id-2,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

One Day Journey to Self met Rolandjan v. Mulligen

Zaterdag 17 juni – VOL

 

Ontdek je ware Zelf en verbind vanuit daar met de ander.

Rolandjan neemt je mee op een reis naar binnen. Met behulp van een lekkere lange Yin yoga les, meditatie en Verbonden Ademen gaan we op zoek naar onze ware Zelf. En vanuit die pure plek verbinden we met elkaar. De dag brengt allerlei oefeningen om op een persoonlijke ontdekkingsreis te kunnen gaan. Rolandjan neemt je aan de hand en leert je hoe je via ademen pijnlijke ervaringen en andere spanningen in je lichaam kunt oplossen waardoor er een vrijer gevoel ontstaat. Ook gaan we onszelf op een meditatieve manier vragen stellen (self inquiry) en een partner oefening doen zodat we inzicht krijgen in wie we in essentie zijn en vanuit daar naar buiten kunnen treden. Aan het einde van de dag zal je weglopen met een overvloed aan innerlijke vrede & vreugde en een gevoel van verbondenheid.

Over Rolandjan:

Al meer dan 15 jaar verdiept Rolandjan zich in veel verschillende vormen van Yoga en meditatie, zoals Anusara, Kundalini, Yin Yoga en Iyengar yoga. Naast yoga gebruikt hij ook ademwerk en inquiry methoden zoals focussing en meditatief zelf onderzoek en incorporeert hij dat in zijn lessen.

 

In zijn leven ontmoette hij vele belangrijke leraren die hem telkens weer een stukje van de sluiter oplichtte, waaronder Mooji en Adyashanti. Zelfonderzoek en de zoektocht naar waarheid staan centraal in zijn leven.

 

Voor Rolandjan is Yoga een manier om, via het lichaam, diep in onszelf te duiken en te verkennen wie of wat we echt Zijn. Met veel inspiratie en aandacht deelt hij dit in zijn lessen, waarbij ‘zijn’ ipv ‘doen’, diepe ontspanning en openheid voor wat er is, voorop staan.

 

Wat kun je verwachten tijdens deze dag:

 

We beginnen de dag om 10:00 en eindigen rond 17:30. En wat komt er dan allemaal voorbij in de tussentijd:

  • Speelse introductie / diepe kennismaking in de vorm van een ‘circle’
  • Lekkere lange Yin yogales
  • (H)eerlijke lunch & gezonde snacks gedurende de dag
  • Meditatieve wandeling door de mooie, groene omgeving
  • Workshop ‘Verbonden ademen’, partner oefening, meditatie, kortom: een reis naar binnen!
  • Gezamenlijke afsluiting met o.a. meditatie en een terugblik op de dag

 

One Day Journey to Self met Rolandjan v. Mulligen

17 juni 10:00 – 18:00

Locatie: Het Lichtcentrum, Schellingwoude

Prijs: €95,- incl. BTW

 

 

Wat is verbonden ademen?

Jouw manier van ademen zegt veel over de wijze waarop je leeft. De meeste mensen krijgen door hun manier van ademen te weinig zuurstof binnen, wat vermoeidheid, ziektes en stress kan veroorzaken. Bedenk maar eens wat er gebeurt als je schrikt, dan houden we onze adem even in. Op dat moment worden je gevoelens stilgelegd en emoties onderdrukt. Zo zijn al onze negatieve ervaringen en trauma’s uit het verleden verbonden met onze ademhaling. Door in een ademsessie de ademhaling stap voor stap meer ruimte te geven, geef je ook je onderdrukte emoties de ruimte om naar de oppervlakte te komen. Door deze emoties toe te laten geef je je lichaam de ruimte deze emoties los te laten en te transformeren.

Dit One Day retreat is inmiddels afgelopen