One Day for Business - One Day Retreats
zakelijk business bedrijfsuitje
17642
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17642,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Customized One Day Retreats

 

Wanneer je samen ontspannen bent, ontstaan ideeën gemakkelijk. Ben je verbonden dan volgen de synergieën vanzelf. Daarom geloven wij dat een One Day Retreat het perfecte uitje is voor jou en je collega’s.

 

Naast de reguliere One Day Retreats bieden we op maat gemaakte One Day Retreats aan op basis van de wensen van jouw team. Dat kan variëren van een yogales tot een volledig verzorgde dag. Onze ervaring is dat de effecten van One Day Retreat voor een team veel blijvender zijn dan stranddagen of bierproeverijen. Natuurlijk is er ruimte voor lekker eten en een glaasje wijn aan het einde van de dag, maar de essentie is om jouw team met elkaar te verbinden. Graag gaan we samen met jou in overleg wat jouw team nodig heeft en stellen we een customized One Day Retreat voor. Met de beste begeleider(s) en een passend programma zodat jouw team connected, energized en optimized naar huis gaat.

 

 

Optionele activiteiten:

ODR_yogales

Ontspannen en fit de dag beginnen? Onze enthousiaste en ervaren yogadocenten dragen hier graag aan bij. Wat heeft jouw team nodig? Een rustige yin of actieve flow les? We hebben ervaring met lesgeven op verschillende niveaus, iedereen kan meedoen. En nee, voor yoga is het niet van belang om lenig te zijn ;).

ODR_BegMeditatie

We kennen het vast allemaal, een monkey mind of onrustig gevoel. Ervaar wat meditatie voor jou en je team kan betekenen. Focus aan het begin van een drukke dag of loslaten na een intensieve brainstorm. Je leert meditatietechnieken die je op verschillende momenten kunt toepassen.

ODR_selfcare

Tijdens een Self-Care workshop benaderen we zowel het fysieke als het mentale aspect van jouw welzijn. Daarmee draagt deze workshop bij aan minder stress, meer zelfbewustzijn en een gezonder lichaam. De oefeningen leren je controle te nemen over jouw leven, wat resulteert in minder stress & meer geluk.

ODR_Soundbowl

Klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. De trilling versterkt en stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Het helpt je om geestelijk en lichamelijk diep te ontspannen. Terwijl jullie op een yogamatje liggen, worden de klankschalen naast – en op het lichaam geplaatst om zo diep te ontspannen.

ODR_teambuilding

Succes maak je samen! Een fijne samenwerking is het geheim van een gezonde organisatie. Door betrokkenheid, verbondenheid en vertrouwen kunnen teams moeiteloos resultaten behalen. Deze oefeningen dragen bij aan plezier en zorgen voor een hecht & positief team!

ODR_ademhaling

Wist je dat we slechts 30% van onze ademcapaciteit gebruiken? Een juiste ademhaling kan zorgen voor meer zuurstof en daardoor meer energie. In deze workshop leer je een speciale ademhalingstechniek die direct zorgt voor resultaten op fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel niveau.

ODR_natuurin

Niks lekkerder dan de natuur in op een hectische dag. Even opladen zodat creativiteit weer kan stromen. Benen strekken, frisse lucht, langs het water, met je voeten in het gras, in een andere omgeving. Natuur snuiven, mindful wandelen of een stilte wandeling, het kan allemaal!

ODR_workout

Zin in actief? Samen bewegen werkt verbindend en zorgt voor een flinke dosis energie! Even uit het hoofd en in het lichaam. Misschien een tikkeltje uit je comfort zone je grens opzoeken, maakt dat je jezelf en elkaar beter leert kennen. Welke work-out past bij jullie team?

Customized One Day Retreat aanvragen

 

Vul de onderstaande aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Aanvullende informatie:

     

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]