Two Day Retreats - One Day Retreats
retreat, retreats, weekendretreat, verdiepend, verbindend, ontspanning, connectie
19201
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19201,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Two Day Deepening Retreats

Onze Two Day – One Night Retreats zijn verdiepende retreats waarbij je in 2 dagen een mooie innerlijke reis maakt. De dagen staan in het teken van verbinding, transformatie én integratie. 2 dagen, 1 nacht met iedere keer een ander verdiepend thema. Zie hieronder welke Two Day’s we aanbieden de komende tijd:

Fleur-van-zonneveld

An Inner journey
through the Elements

met Fleur van Zonneveld

25 + 26 juni 2022

Tijdens deze dagen krijg je meer helderheid over jezelf en jouw leven door een reis te maken door de 4 elementen. Onze lichamen zijn opgebouwd uit dezelfde elementen als die van de wereld om ons heen en door inzicht in de elementen kunnen we harmonie en balans creëeren in ons leven. We ervaren de elementen door yoga, meditatie, ademwerk, yoga nidra en klank.

 

Pleuni van Hulten

Two Day
Psychedelic Journey

met Pleuni van Hulten

20 + 21 augustus 2022

Tijdens deze dagen werken we met de kracht van plantmedicijnen zoals cacao en magic truffels, om met meer helderheid en focus in het leven te kunnen staan. Met behulp van een zachte yoga, soundhealing, mantra’s en een cacao & microdosing ceremonie brengen we je dichter bij jouw authentieke zelf en jouw verlangens.

 

Bergen

Being Home
Two Day Silent Retreat

met Rolandjan van Mulligen

17 + 18 september 2022

Kom thuis bij jezelf tijdens dit verdiepende stilte retreat met behulp van verschillende meditaties, yin yoga en verbonden ademen. Rolandjan nodigt je uit de aandacht te verschuiven van de actieve denkgeest naar de stille ruimte van bewustzijn. Naar dat wat je ten diepste bent. Ontdek je ware Zelf en verbind vanuit daar met de ander.

 

Ervaringen van anderen…

Over ‘The Place to Be’

Meditation Center Matts and Pillows 6

The place to Be is een magische plek op Landgoed Slangenburg. De historische boerderij Brunsveld, in 1921 gebouwd door de bewoners van Kasteel Slangenburg, is nu, 100 jaar later, verbouwd tot een plek voor retraites, workshops, trainingen en andere bijeenkomsten.

 

De deel – het achterhuis – is omgebouwd tot een prachtige Sacred Space. Een ware kathedraal met ruim 150m2 vloeroppervlak voor beoefening en ceremonies. In het middelste deel van de boerderij zijn 10 compacte en kleurrijke eenpersoonskamers aanwezig met elk een eigen wastafel. Het bed is 160cm breed, indien gewenst kan je een kamer delen met partner of iemand die dicht bij je staat.

Naast de boerderij, in de fruitboomgaard zijn 5 volledig ingerichte bell tenten met twee eenpersoonsbedden. Deze kun je alleen boeken of delen met iemand anders. En voor de kampeerliefhebbers zijn er ook 15 kampeerplekken beschikbaar.

 

The Place to Be is een toevluchtsoord waar je welkom bent en waar alles aanwezig is om het contact met je ware natuur te herstellen en te versterken.
https://theplacetobe.nl/

Nieuwsgierig?

Met liefde beantwoorden we al je vragen. Stuur mij een berichtje via het contactformulier hiernaast of bel me even.

Telefoon

+31 (0)6 15 498 606

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

      [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

      Connection is why we’re here. It is what gives purpose and meaning to our lives