Algemene voorwaarden - One Day Retreats
15688
page-template-default,page,page-id-15688,theme-bridge,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Algemene voorwaarden

Annulering van One Day Retreat:

 

  1. Eventuele deelname aan een gepland retreat mag alleen schriftelijk worden geannuleerd. Annuleringen kunnen gedaan worden door een e-mail te sturen naar: info@onedayretreats.nl.
  2. Tot een (1) maand voor de geplande retreat-datum kan de Deelnemer zijn / haar registratie gratis annuleren.
  3. Tot veertien (14) dagen voor de geplande retreat-datum kan de deelnemer zijn of haar registratie annuleren, in welk geval de helft van de registratievergoeding wordt terugbetaald.
  4. Als de deelnemer zijn of haar registratie niet langer dan veertien (14) dagen voor de geplande One Day Retreat annuleert, wordt de registratievergoeding niet terugbetaald.

 

One Day Retreats behoudt zich het recht om boekingen die ongeschikt of ongepast zijn te annuleren.

 

Ieder One Day Retreat heeft een minimum van 8 en een maximum van 25 personen die mee kunnen doen. One Day Retreats behoudt zich het recht om een retreat te annuleren in het geval dat minder dan 6 personen hebben geboekt.

 

Als een retreat wordt geannuleerd dan ontvangt de deelnemer zijn of haar geld terug of wordt hem of haar een alternatief retreat aangeboden.

 

Helaas kan One Day Retreats niet verantwoordelijk worden gesteld voor onvoorziene omstandigheden (zoals weer- of transportproblemen, blessures of ziekte) die ervoor zorgen dat de deelnemer niet in staat is om het One Day Retreat bij te wonen.